Gepersonaliseerd drukwerk: geef uw respons een boost!

Met gepersonaliseerd drukwerk kunt u de respons op uw uiting een enorme boost geven. Er zijn zelfs onderzoeken die uitwijzen dat het personaliseren van drukwerk de respons verdubbelt. De kleine investering die u doet in het personaliseren van uw drukwerk verdient u dus vaak ruimschoots terug.

Uw mogelijkheden met gepersonaliseerd drukwerk

U kunt natuurlijk gepersonaliseerd drukwerk inzetten voor direct mail. Dan drukt u de naam en adresgegevens van uw klanten in. De mogelijkheden zijn echter veel uitgebreider. Zo kunt u hele teksten gepersonaliseerd laten drukken, afgestemd op specifieke doelgroepen. Bijvoorbeeld een door aparte tekst voor mannen en vrouwen toe te passen. Of teksten gebaseerd op leeftijdsgroepen. U kunt zelfs gepersonaliseerde afbeeldingen in laten drukken, unieke wincodes en persoonlijke landingspages op uw website. Kortom, de mogelijkheden met gepersonaliseerd drukwerk zijn eindeloos. Ze worden feitelijk nog het meest beperkt door de informatie die u voor handen heeft in uw klantendatabase.

Gepersonaliseerde drukwerkuitingen

Ook de drukwerkuitingen die u kunt personaliseren zijn zeer divers. Een gepersonaliseerde direct mail is natuurlijk de meest voor de hand liggende. Maar wat dacht u van een gepersonaliseerd magazine? Of een gepersonaliseerde entreekaart? U kunt zelfs de uitnodigingen voor uw huwelijk of feest personaliseren. Of een gepersonaliseerde brochurelaten drukken voor uw klanten. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en kansen die u heeft met het personaliseren van uw drukwerk.

Belt u ons gerust voor meer informatie over gepersonaliseerd drukwerk!