Brochure drukken

Brochures, catalogi en magazines, opleidingsboekjes, informatiebrochures, presentatiegidsen voor verenigingen; ze bestaan in alle soorten en maten. Wanneer u een brochure laat drukken zijn uw mogelijkheden eindeloos. Enerzijds is dat natuurlijk fantastisch. U heeft de kans uzelf echt te onderscheiden. Met de keuze van een bijzondere papiersoort of met een unieke bewerking. Anderzijds kan zoveel keuze ook best wat stress opleveren.

Puntscherp helpt u de juiste keuzes te maken

Precies op dat moment biedt Puntscherp u uitkomst. Onze ervaren drukwerkexperts weten alles over brochures drukken (en over magazines drukken, tijdschriften drukken en catalogi drukken). Ze adviseren u graag wanneer u bij Puntscherp uw brochure of boekje laat drukken. Bijvoorbeeld over het effect van de papiersoort. Of over de optimale papierdikte voor de cover en het binnenwerk van uw brochure. Maar ook over de bewerking van het papier, het gebruik van bijzondere stansmaten en zelfs over het gebruik van opvallende stansvormen. Onze drukwerkexperts maken u wegwijs in alle mogelijkheden. Samen komen we tot de perfecte brochure. Dat is wat Puntscherp betreft een brochure die past bij uw organisatie, uw doelgroep, de boodschap die u wil vertellen en, niet onbelangrijk, uw budget voor het drukken van de brochure.

 

Gepersonaliseerde brochures

Puntscherp is altijd op zoek naar mogelijkheden om brochures en ander drukwerk zo optimaal mogelijk op de ontvanger aan te laten sluiten. De ervaring leert namelijk dat de uiting pas echt effectief is als deze goed aansluit op de ontvanger. Brochures die alleen in lijn met de huisstijl van de afzender liggen zijn lang niet zo effectief. Een mooie manier om uw brochure, tijdschrift of magazine op de ontvanger aan te laten sluiten, is deze te personaliseren. Bijvoorbeeld door de naam van de ontvanger op de omslag te drukken. Zo’n persoonlijk element verhoogt de respons aanzienlijk. Het personaliseren van drukwerk is een van de voordelen wanneer u uw brochure digitaal laat drukken.

Wilt u meer weten over het drukken van brochures? Bel ons of mail ons voor meer informatie.