Boek drukken in iedere oplage

Puntscherp drukt boeken in werkelijk iedere oplage. Onze drukwerkexperts kunnen uw boek zelfs in een oplage van slechts 1 stuk voor u drukken. Voor het drukken van boeken in een grote oplage bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor iedere oplage beschikken we over uitgebreide mogelijkheden om uw boek perfect te drukken.

Boek drukken in oplage 1

Wanneer u uw boek door Puntscherp wil laten drukken in een oplage van één of slechts enkele stuks, dan drukken wij uw boek digitaal voor u in onze printservice. Wij zorgen ervoor dat uw boek perfect gedrukt wordt, helemaal conform uw wensen en eisen. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een proefschrift wilt laten drukken.

Boek drukken in grote oplagen

Voor het drukken van boeken in een grote oplagen maakt Puntscherp gebruik van hypermoderne drukpersen. Deze drukpersen zijn helemaal ingericht op het drukken van boeken in grote oplagen. Dankzij deze moderne technieken bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig gedrukt boek. Bovendien profiteert u van een ander groot voordeel, de kostprijs per boek gaat bij een grote oplage sterk omlaag.

 

Bezorging van gedrukte boeken

Puntscherp kan ook de verzending van uw boeken verzorgen. We zorgen ervoor dat uw gedrukte boeken niet alleen de juiste bestemming bereiken, maar ook dat ze daar veilig en onbeschadigd aankomen.
Wilt u uw boek laten drukken door Puntscherp? Bel ons dan voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.