Flyers drukken: eenvoudig en voordelig

Flyers laten drukken een lastig proces? Niet bij Puntscherp! Bij ons kan iedereen flyers drukken. Beschikt u zelf over uitgebreide kennis van het drukproces? Dan ontvangen we graag een briefing en zetten die snel om in een concrete en concurrerende offerte. Laat u voor het eerst een flyer drukken? Dan adviseren onze drukwerkexperts u graag. Over het formaat van uw flyer, het materiaal, de oplage, de afwerking en de levertijd. Flyers drukken is voor ons dagelijkse business. We zijn er zeer ervaren in. We maken een ogenschijnlijk ingewikkeld proces kinderlijk eenvoudig. Bovendien zijn we supersnel. We schrikken eigenlijk nooit van een deadline. We doen gewoon onze best om deze te halen.

Folders drukken: altijd een perfect resultaat

In het ontwerp van uw folder heeft u vaak de nodige tijd gestoken. Logisch dat u dan wilt dat uw gedrukte folder er perfect uitziet. Puntscherp snapt dat de drukkwaliteit van folders zeer belangrijk is. Daarom drukken wij folders van de allerhoogste kwaliteit voor u. Dat betekent niet dat we duur zijn, in tegenstelling. Van Puntscherp kunt u altijd een scherpe offerte verwachten voor al uw reclamedrukwerk. Bovendien controleren we als service altijd gratis uw opmaakbestanden. We drukken uw folder pas als we 100% zeker weten dat de bestanden foutloos zijn.

 

Posters drukken: in ieder formaat

Posters drukken voor de promotie van uw bedrijf, bij Puntscherp is dat zo geregeld. Wij drukken uw poster met de mooiste afwerking. Dat zorgt ervoor dat uw reclameboodschap er echt uitspringt. Bovendien heeft u wanneer u een poster laat drukken keuze uit groot scala aan materialen. Onze drukwerkexperts adviseren u graag over het meest geschikte materiaal. Wat voor uw poster het beste materiaal is, hangt van vele factoren af. Waarvoor wordt de poster gebruikt? Onder welke omstandigheden? Op welk formaat moet de poster gedrukt worden? En hoe lang moet de poster mee gaan? De antwoorden op deze vragen zorgen ervoor dat we de perfecte poster voor u drukken.

Puntscherp is echt het juiste adres voor al uw reclamedrukwerk, flyers, posters en folders! Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.